keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Todellinen lumipalloefekti.

Keittöön uudet verhot, tuoliin huppu . . . Tarviihan meidän keittiö myös penkin. Ikean reissu olis tulossa 12.11, mutta enhän tietenkään voinu sinne asti oottaa.
Sattuipas sitten niin, että oli vanhoja tuoleja muutama. Otin istuinosat pois ( lue: käytin väkivaltaa istuinosia irrottaessa) ja tuolit vierekkäin lattialle, liimapuulevy päälle ja valkosta maalia.Tyynyt ei hyvänväriset ollenkaan. Täytyy surrutella uudet yöllä, nukkumisesta tuskin tulee kuitenkaan mitään seuraavanakaan yönä, tauti ei ota helpottaakseen.


Vanhimman pojan parvisängyn maalausprojekti oli tavotteena alottaa ens viikolla. "Valmiiksi ennen Ikean reissua." Poika kovasti toivo omaa huonetta, mutta koska huoneluku tässä asunnossa on rajallinen, sovittiin, että keskimmäinen "Äiti mää en oo enää prinsessa" luovuttaa oman huoneensa vanhimmalle ja siirtyy nuorimman pojan kanssa samaan huoneeseen.
Siitä se ajatus sitten lähti. "Äiti mää en oo enään prinsessa" saa jaettuun huoneeseen vanhimman pojan parvisängyn, joka alkuperäisen suunnitelman mukaan maalataan, mutta siihen kerittiin tekemään jo aimo annos muitakin muutossuunnitelmia. Tapetit menee vaihtoon ja uusia mattoja suunniteltiin.
Vanhin poika saa uuteen omaan huoneeseen sammaleen vihreän ( mistä sellaista löytää?) tapetin ja no . . . siellä meni kans kaikki uusiks . . . Tästä muutoksesta kenties jo ensi viikolla.
Mun pää on niin täynnä ideoita ja visioita. Ne kaikki leikkii siellä piirileikkiä onnellisen tietämättöminä siitä, että aijon toteuttaa niistä jokaikisen.

1 kommentti:

  1. Nyt on niin hyvä penkki-idea, että joutuukohan ihan kopioimaan!:)

    VastaaPoista