lauantai 8. syyskuuta 2012

Kukkasia keittiöön

Niin niitä matonkuteita vaan meille taas eksy. Hetkisen hain kuvaa mielessä isoäidin neliöistä, mutta niistähän tietenki tuli jotain aivan muuta. Hippasen haastetta toi pitsiliinasta mallin kattominen, mutta omilla sovelluksilla niistä tuli ihan lattialla pidettävät.
Samat värit on verhojen kukkasissa


Kuvissa näkyy myös projekti "keittiön kalut mustaksi". Kalu kerrallaan ni jouluna meillä on musta kaunis pöytä =) ...ehkä...5 kommenttia:

 1. Aivan mahottoman ihanat matot...

  VastaaPoista
 2. Ihanat matot!

  Mä myös olen suunnitellut tekeväni keittiöön virkatun maton.

  Pitäis vaan väri päättää ensin ja ja ja muuta sellaista pientä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos. Yks vyyhti kudetta odottelee vielä parempaa inspiraatiota :D

  VastaaPoista
 4. Oih ihanaa, ihanaa, aivan mielettömän ihanat matot oot taas saanut aikaseksi, en tajuu miten sulla riittää aika joka asiaan aina :D
  Saisit melkein laittaa mulle tuon ohjeen ;) vaikka päästäs keksisitkin :D

  t:Petra

  VastaaPoista
 5. ihanat retrovärit, matsaa myös niihin sukkahousuihin ja mun huiviin ;D Tulee mieleen yks jättikokonen retrokangas (käyttämätön pussilakana) mikä mulla on ollu pari vuotta jemmassa, en raaski leikata eikä oikeen oo käyttöäkään. Siin on oranssia, ruskeeta,keltasta,valkosta ja kuviona on erilaisia ruutuja, "tilkkuja". Taitaa olla alunperin pussilakana mutta paljon nykyisiä pitempi ja vähä kapeampi. Siinä olis melkeen 5 metriä retrokangasta jos tarttet? siitä sais kivan tilkkupeiton ku on tilkkuruudut valmiina, laittas vaan täytteen ja ompelis kiinni :) tai verhot :)

  VastaaPoista